Rendelj legalább 50.000 forint értékben és megrendelésed most INGYEN kiszállítjuk

Kérdésed van? Örömmel segítünk! +36705589940

Fino A-13 Antik Bronz
Fino A-13 Antik Bronz
7 475 Ft 
5 290 Ft
29

Fino A-13 Antik Bronz

Fino A-13 Antik Bronz
Fino A-13 Antik Bronz
Fino A-13 Antik Bronz
Fino A-13 Antik Bronz

A Bussare CLASSIC kilincsei alumínium ötvözetből többrétegű galvanizációs eljárással készülnek számos színben, lakkozott felülettel. A kilincsek beépített visszahúzó rugóval és fém hátlappal vannak felszerelve. A felszereléshez szükséges tartozékok a csomag tartalmát képezik. Kilincsek összekötő tengelyének mérete 8mm-es, a WC fordító tengelyének mérete 6mm-es, ami bővíthető 7 mm illetve 8 mm-ig.

Alapanyag
Alumínium
Kiszállítás
2-4 munkanap
Lyuktávolság
Zár Típus
7 475 Ft 
5 290 Ft
Kezdete: 2023.06.24   A készlet erejéig!
Kedvezmény 29
Megtakarítás 2 185 Ft
A vásárlás után járó pontok: 159 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Fontos tudnivaló!

A hosszúcímes kilincsek alapesetben zárlyukasztás nélküli(Blind) kivitelben érhetők el. A kilincs a vevő kérésére rendelhető BB, PZ illetve WC kialakítással 55mm, 72mm, 90mm vagy 92mm méretre. Ilyen esetben a kilincset a megrendelés után készíti el a gyártó a kívánt kivitelre, ezért egyedi terméknek minősül így nem vonatkozik rá a 14 napos indoklás nélküli elállási jog.

Milyen lyukasztást válasszak?

A kilincscím lyukasztását az ajtóban lévő zár típusa határozza meg. 

BB zár

A legtöbb beltéri ajtót ilyen zárral szerelik fel. Ilyenkor a zárhoz kapunk egy hagyományos kulcsot, amivel működtetni tudjuk a zárnyelvet.

PZ zár

Általában irodákhoz, vagy bejárati ajtókhoz használják. A zár mechanikáját egy külön beszerelhető úgynevezett biztonsági zárbetét(hengerzár) működteti.

WC zár

Toalett, illetve fürdőszoba ajtóknál gyakori kialakítás. Ebben az esetben az egyik rozettán egy fordítógomb található, amely segítségével egy mozdulattal bezárható az ajtó. A zárat az ajtó túloldaláról is ki lehet nyitni egy pénzérme, vagy bármilyen lapos tárgy segítségével.

Lehet lyukasztás nélkül is kérni a kilincset?

Igen. Manapság egyre gyakoribb, hogy a beltéri ajtóknál a zár helyét nem fúrják ki, hiszen a legtöbb esetben ezeket az ajtókat nem szoktuk bezárni. A kínálatunkban lévő összes kilincs kérhető kulcslyuk nélküli kivitelben is.

Mit jelent a kulcslyuk távolság?

Az ajtózáraknak a zár típusa(BB, PZ, WC) mellett egy másik tulajdonsága is van. Ezt kulcslyuk távolságnak, vagy zártávolságnak hívjuk. Ez a kilincstengely és a zár felső kör részének középpontja közti távolságot adja meg. A modern beltéri ajtózárak a legtöbb esetben 90mm-es lyukasztással rendelkeznek. Ezen kívül elterjedtek még az úgynevezett lővér zárak, amelyeknek 55mm-es zártávolsága. Ritkább esetben előfordulhat 72mm-es vagy régi ajtóknál akár teljesen egy lyukasztás is.

A bejárati ajtókban lévő többpontos zárakhoz magyarországon szinte kivétel nélkül 92mm-es lyukasztással rendelkező kilincsek szükségesek.

 

Nem találod amit keresel?

Vess egy pillantást a Maestro legfrissebb katalógusára, amiben több száz kilincs közül válogathatsz. Ha megtetszik bármelyik, vagy csak kérdésed van a termékekkel kapcsolatban akkor csak hívj fel minket vagy írj nekünk egy emailt és segítünk neked leadni a rendelést.

Adatok
Kivitel
Hosszú címes
Modell
Fino
Stílus
Bussare Classic
Gyártó
Bussare
Cikkszám
A-13-AB