Rendelj legalább 50.000 forint értékben és megrendelésed most INGYEN kiszállítjuk

Kérdésed van? Örömmel segítünk! +36705589940

Zárrendszerek

Zárrendszerről akkor beszélünk, amikor egy kulcs több zárbetétet is ki tud nyitni valamilyen logika alapján. A zárrendszerek az általunk forgalmazott összes zárbetétből elérhetők. A zárrendszereket egyedi megrendelés alapján készítjük pár napos szállítási határidővel. Egy zárrendszer ára a zárbetétekből, a kulcsokból, a zárrendszer felárból, és a mennyiség alapú kedvezményből áll össze. Ha szeretnél árajánlatot kérni írj nekünk emailben, vagy keress minket telefonon és szakértőink rövid időn belül elkészítik a személyre szabott árajánlatodat.

Az elérhető zárbetéteket ITT tudod megtekinteni.

Azonos zárlatú rendszer

Azonos zárlatú (egy kulcsos) zárrendszerek családi házak részére kiváló megoldás.

Nyissd az otthonod zárait (bejárati ajtó, kapu, postaláda, garázs, pince, tároló stb.) egy kulccsal! Ebben az esetben minden zárbetét ugyanazzal a zárlattal rendelkezik, egyforma kódolású, így egyetlen kulcs elegendő a bejutáshoz. Nem kell többé a kulcscsomóról keresgetni a megfelelő kulcsot.

Főkulcsos zárrendszer

A főkulcsos zárrendszerek vállalatok, intézmények, panziók, kis- és közepes szállodák, létesítmények, ipari épületek, közintézmények számára kiváló megoldás, ahol fontos, hogy a belépési jogosultságok testre szabhatók legyenek.

A főkulcs minden, a zárrendszerben található zárbetétet nyit miközben az egyes zárak kizárólag a saját, egyedi kulcsukkal működtethetők.

Központi zárrendszer

A központi zárrendszer társasházak részére ajánlott.

Lényege, hogy minden lakó a saját kulcsával tudja nyitni a saját lakását és a közös helységeket (pl lépcsőház, szeméttároló, pince, tetőkijárat), de a többi lakásajtó nyitására nincs jogosultsága.

Vezérkulcsos zárrendszer

A vezérkulcsos zárrendszer nagyvállalatok, intézmények, irodaházak, hotelek, komplex telephelyek részére ideális megoldás.

Több főkulcsos rendszerből tevődik össze. A fölérendelt kulcsok (csoportkulcs, főkulcs, vezérkulcs) minden, neki alárendelt zárbetétet nyitnak. Az egyedi kulcsok csak az adott zárbetétet nyitják.