Rendelj legalább 50.000 forint értékben és megrendelésed most INGYEN kiszállítjuk

Kérdésed van? Örömmel segítünk! +36705589940

Blog

A vastaglazúr szakszerű eltávolítására akkor lehet szükség, mikor szeretnél egy új színezetet adni a kiválasztott fa felületnek, mikor karbantartás hiányában erősen rongálódott a felszín vagy egyszerűen csak felújítást szeretnél eszközölni.

 

Az utóbbi néhány évben újra előtérbe került a fa, mint építészeti vagy lakberendezései céllal alkalmazott alapanyag. Annak naturális volta, csodálnivaló mintázata, valamint kellemes illata megbabonázza a természetes anyagok szerelmeseit - amennyiben megfelelő színű vékonylazúrral kezelt a felület.

Belevágtál a ház körüli munkálatokba, és eljött a lazúrozás ideje? De még nem tudod, hogyan is kéne hozzálátni? Ha a vékonylazúrt kültéren fogod használni, készülj fel alábbi cikkünkkel, hogy a végeredmény valóban tökéletes legyen!

A Milesi vékonylazúr rendkívüli népszerűségnek örvend, de vajon mi lehet a siker oka? Miért választják annyian ezt a márkát a kerítések, lambériák és kerti bútorok lazúrozásához is? Tarts velünk, mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!