Rendelj legalább 50.000 forint értékben és megrendelésed most INGYEN kiszállítjuk

Kérdésed van? Örömmel segítünk! +36705589940

Rólunk

Kik vagyunk mi?

Családi vállalkozásként 2008 óta működünk nagykereskedelemként. A webshopunkat 2021-ben indítottuk, hogy lakossági vevőinket országszerte ki tudjuk szolgálni. A célunk, hogy minőségi webáruházként ne csak széles termékpalettával, hanem szakmai segítséggel is a vevőink rendelkezésére álljunk.

Mivel foglalkozunk?

A fő profilunk nyílászáró gyártók teljeskörű kiszolgálása. A webshopunkban megtalálható minden olyan termék, amit a lakossági felhasználók is hasznosnak találhatnak. Többek közt:

  • Fafestékek
  • Zárak, zárbetétek
  • Kilincsek
  • Csiszolóanyagok
  • Beépítő anyagok
  • Ajtó és ablakvasalatok (Maco, Roto, Siegenia, GU)

Van saját raktárkészletünk is, vagy csak rendelésre dolgozunk?

Több mint 1000 termékünk raktáron van és akár azonnal átvehető az üzletünkben. Ezen kívül több mint 10000 terméket rövid határidővel be tudunk szerezni gyártó és beszállító partnereinktől. A webshopunkban az összes termékünknél fel van tüntetve a várható szállítási idő, hogy már a megrendelés pillanatában tudd, hogy mikor kaphatod kézhez a terméket.

Van ügyfélszolgálatunk is?

Igen, minden munkanapon 8:00-16:30 közt elérhetsz minket telefonon és emailben is. Kollégáinknak több évtizedes tapasztalatuk van a termékeink forgalmazásában, így garantáltan tudnak majd segíteni neked.

Cégeket is kiszolgálunk?

Természetesen. Ha nyílászáró gyártó, beépítő vagy kereskedő vagy keress meg minket és a profilodnak megfelelően egyedi kedvezményt tudunk nyújtani a termékeinkből. Mivel nagykereskedelemként is működünk a gyártói kapcsolatainknak köszönhetően országszerte versenyképes árakat tudunk biztosítani minőségi kiszolgálással párosítva.